038-2022741
Selecteer een pagina

Contact

 

Wij leveren mooi werk af! Altijd.

Verstuur een bericht

Systeemplafond24.eu is een website van Totaalplafond B.V. Neem vrijblijvend contact met ons op. Op werkdagen zijn we telefonisch bereikbaar tussen 07.00 -19.00 uur.

Adres

Dieselstraat 12C, 8263 AE Kampen

Telefoon

Veelgestelde vragen

Wat voor soort plafondsystemen biedt Systeemplafond24 aan?

Systeemplafond24 plaatst diverse plafondsystemen zoals traditionele systeemplafonds, akoestische plafonds, spanplafonds, MS plafonds en nog veel meer. 

Is het mogelijk om een offerte op maat te ontvangen?

Ja dat kan. Bij ons kun je eenvoudig een offerte op maat aanvragen. Door  (basis)informatie over uw project te verstrekken via het online formulier of telefonisch contact op te nemen kunnen we een offerte voor u samenstellen.

Hoe lang duurt het doorgaans om een plafond te installeren?

De installatietijd van een plafond is afhankelijk van de grootte en complexiteit van de ruimte, het gekozen plafondsysteem en uw overige wensen. Over het algemeen streven we er naar om installaties binnen een dag, of in ieder geval een redelijke termijn uit te voeren.

Geven jullie garantie op de geleverde producten en installaties?

Systeemplafond24 geeft garantie op zowel de geleverde materialen als de installatie/ montage. Maar mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan staan we klaar om het probleem op te lossen.

Zijn er mogelijkheden voor speciale afwerkingen of maatwerkplafonds?

Absoluut, wij leveren diverse mogelijkheden voor speciale afwerkingen en maatwerk. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.